Over Rijschool Gerard

Rijschool Gerard is een nieuwe rijschool in Zwolle met een persoonlijke benadering.
Je hebt dezelfde instructeur vanaf je eerste les tot aan je examen. Dat is wel zo prettig. Hij weet immers precies jouw vorderingen en hij weet dus ook wanneer je klaar bent voor het examen.

De laatste 5 lessen worden er oefenexamens gereden, zodat je precies weet wat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen. Bovendien worden er, naast instructies, ook demonstraties gegeven. Maar het belangrijkste is dat je als leerling steeds meer zelfstandig gaat rijden en de instructeur meer de rol gaat innemen van coach en begeleider. Uiteindelijk zul je geheel zelfstandig een route gaan rijden. Als deze voldoende is beoordeeld door de instructeur, zal het praktijk-examen worden aangevraagd. Deze vindt plaats na de oefenexamens.

Eenmaal in het bezit van het rijbewijs zul je de vrijheid ervaren van dit felbegeerde ‘papiertje’. Je kunt nu immers overal naar toe, elke stad, door het hele land en natuurlijk ook in het buitenland. Of gewoon naar je school of je werk.
Kort samengevat: je kunt eigenlijk niet zonder, dus ga voor een gratis proefles naar Rijschool Gerard in Zwolle.

CBR logoCBR-registratienummer:
6330N9

Lestijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 uur tot 13:00 uur.